Wat een jaar ligt er weer achter ons… Maar wat mooi dat we juist in alle beperkingen en veel thuis-zijn voor kinderen, leuk en educatief speelgoed kunnen aanbieden. Was het hierdoor dat steeds meer klanten de weg naar ons weten te vinden? Of raakt men zich nog meer bewust van het duurzame principe van speelgoed delen? We merken in elk geval dat het klantenbestand nog steeds groeit en daar zijn we blij om. Zo kunnen we als stichting van betekenis zijn voor kinderen en hun ontwikkeling. In 2022 gaan we hier vol in verder! Op zoek naar mooie materialen voor in de uitleen en leuke spelmogelijkheden tijdens een bezoekje in Rozet. Als medewerkers van het Speelpunt zijn we er weer helemaal klaar voor!

En hoewel de meeste winkels en voorzieningen dicht zijn tijdens de lockdown, valt bibliotheek onder essentiƫle dienstverlening. Het is dus nog steeds mogelijk speelgoed te lenen in de speelotheek, aangezien de speelotheek niet los staat van de bibliotheek. En we merken ook dat er veel gebruik van gemaakt wordt, gezien de dozen speelgoed die we afgelopen weken controleerden en verwerkten. Fijn dat dat kan!

Voor de buitenuitleen is het mogelijk een afspraak te maken om je speelgoed terug te brengen, en indien gewenst, nieuwe materialen op te halen. Vermeld in dat geval bij je afspraak welk speelgoed je wilt lenen.