spelletjes spelen in speelotheek

Kom jij ook een spelletje spelen in de herfstvakantie? De medewerkers van de speelotheek zijn dol op spelletjes. Jouw kind ook? Dat komt goed uit! In de herfstvakantie (van dinsdag 26 oktober tot en met zaterdag 30 oktober) zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom om samen met een vrijwilliger een spelletje te spelen.

Aanmelden is noodzakelijk, dat kan via onderstaande kalender. Wil je meerdere kinderen tegelijk aanmelden voor hetzelfde tijdstip, wijzig het aantal dan naar 2 of 3. We vinden het fijn om de leeftijd van het kind te weten. Wil je dit bij aanmelden vermelden onder het kopje ‘vragen / opmerkingen’? Geef ook gerust een suggestie door welk (soort) spel je kind graag speelt.

Vanwege de variƫteit in leeftijd hanteren we op dinsdag tot en met vrijdag 2 tijdstippen waarop met name jongere kinderen kunnen inschrijven. Er zal dan een eenvoudig spel uitgezocht worden. Aan het einde van de middag zijn twee tijdstippen waarop kinderen kunnen inschrijven die een spel met hogere moeilijkheidsgraad willen spelen. Overige tijdstippen zijn open voor iedereen, we zoeken dan een spelletje uit wat past in de samenstelling van de groep.

  • 11.00 – 12.00: spel geschikt voor jonge kinderen (vanaf 4 jaar)
  • 12.00 – 15.00: vrij inschrijven
  • 15.00 – 16.00: spel geschikt voor oudere kinderen
  • zaterdag 10.00 – 12.00u: vrij inschrijven

Aantal kinderen:

KalenderUw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in
security code
Security Code: