De speelotheek ‘Het Speelpunt’ is een uitleenpunt van speelgoed voor jong en oud. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen spelen, ontdekken en beleven! In samenwerking met de Rozet Bibliotheek Kronenburg bieden we een gevarieerde collectie speelgoed en spelmateriaal aan. Ook voor de kinderen en volwassenen met beperking is er materiaal dat inspeelt op de interesse en vrijetijds besteding.

De speelotheek is te vinden in de Rozet Bibliotheek in Kronenburg (op de jeugdafdeling) en in Huis voor de Wijk (buurthuis Malburgen/Immerloo). Om speelgoed te kunnen lenen is een speelgoed-abonnement nodig, die eenvoudig afgesloten kan worden in de bibliotheek zelf. Het speelmateriaal in de kasten is uitsluitend voor thuisgebruik bedoeld. Er is een kist met speelgoed aanwezig waar wel vrij mee gespeeld kan worden in de bibliotheek.

Wil je op de hoogte blijven van nieuw aanbod, activiteiten en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
En kom langs om te ontdekken of dit bij jou en/of je kind past!

Kies het abonnement dat bij je past!
Reserveer een tijdslot om buitenspeelgoed uit te zoeken!
Bekijk de online catalogus voor ons aanbod.
Word vrijwilliger op deze prachtige locatie!

Mijn kinderen vinden het fantastisch om het speelgoed (waar ze na een paar weken eigenlijk al niet meer mee speelden) weer te mogen omruilen. Beter voor het milieu, beter voor mijn portemonnee!

Klant van de Speelotheek