op zoek naar een speelgoed abonnement in Arnhem? Sluit deze af in de bibliotheek Kronenburg.

Om speelgoed te kunnen lenen heb je een Speelpunt abonnement nodig. Deze is eenvoudig af te sluiten in de bibliotheek, bij één van de bibliotheek-medewerkers. Na betaling krijg je een Rozet-lenerspas (bibliotheekpas) en kan je met je lenerspas speelgoed lenen. Je kan er ook voor kiezen om het abonnement op de bibliotheekpas van je kind te zetten, zodat je én boeken én speelgoed kan lenen met deze pas.

Er zijn twee jaarabonnementen mogelijk: bij een normaal abonnement kan je 3 stuks speelgoed per keer lenen, bij een groot abonnement is dat 6 stuks speelgoed per keer. (Dit aantal staat los van het aantal de boeken dat je leent.) Ook is het mogelijk eenmalig artikel(en) te lenen. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld een feestje.

Wil je een speelgoedabonnement uit proberen voor een korte periode? Dat kan met een proefabonnement. Deze verloopt na 3 maanden zonder ergens aan vast te zitten. Omzetten in een lopend abonnement kan dan natuurlijk ook!

Tip: geef een speelgoedabonnement cadeau op verjaardagen of tijdens de december-feestdagen!

Speelgoed abonnement

Normaal abonnement3 artikelen per keer€ 50,- *
Groot abonnement6 artikelen per keer€ 65,- *
eenmalig artikel lenen (via de bibliotheek-pas)€ 4,50
Proefabonnement (3 maanden)3 artikelen per keer€ 19,- *

* Gelre Pas houders kunnen het abonnement deels of volledig betalen met het tegoed op de Gelre Pas.

De leentermijn is 4 weken en kan eenmalig met 4 weken verlengd worden. Het verlengen kan online op de inlogpagina van de bibliotheek of in de bibliotheek zelf via de uitleen/inname-computer. Te-laat-geld per materiaal per dag € 0,20 (met een maximum van € 2,50).

Een uitgebreid klantenreglement met uitleg over speelgoeduitleen is hier te downloaden: