speelgoeduitleen grote materialen

In de speelotheek-hoek van de bibliotheek staat veel materiaal beschikbaar in de uitleen. Echter zijn sommige artikelen te groot om door de bieb en het winkelcentrum mee te nemen. Daarom hebben we voor groot speelgoed een aparte ruimte beschikbaar, ter hoogte van de parkeergarage Kronenburg. Op de zaterdagochtenden zijn we hier aanwezig op afspraak. Kom je ook langs?!

Hoe werkt het?

Een aantal speelgoedartikelen, met name buitenspeelgoed, is te groot om in de bibliotheek te plaatsen. Deze artikelen zijn uitgestald in een ruimte, waar de klant kan uitzoeken. Het speelgoed hoeft dus niet meer vooraf gereserveerd te worden, zoals voorheen het geval was. Een overzicht van deze artikelen is op deze pagina terug te zien.

  1. De klant reserveert een tijdslot (onder aan de pagina)
  2. De klant komt op het afgesproken tijdstip op de locatie en zoekt speelgoed uit en/of brengt speelgoed (alleen de grote materialen) terug.
  3. De medewerker noteert het pasnummer en de speelgoednummers. Deze worden achteraf op de pas gezet.*

* Let op: de materialen die hier geleend worden mogen het maximum van te lenen artikelen niet overschrijden.

Waar kun je ons vinden?

Je kunt ons vinden in de parkeergarage, naast het Friethuus en de toko Asia Golden Dragon. Dit is het rode gedeelte van de parkeergarage. Vanaf het winkelcentrum kun je met de roltrap naast de Wibra naar beneden. Je loopt tussen de toko en de roltrap de gang in, aan het eind van de gang is de uitleen.

Voor een plattegrond, zie deze afbeelding.

Reserveer je bezoek!

Vanwege de beperkte ruimte en in verband met het regelen van een vrijwilliger hanteren we tijdsloten. Via onderstaande kalender kun je een tijdslot reserveren voor het uitzoeken van grote materialen. Je ontvangt een automatische bevestigingsmail. Na afloop van het tijdslot zullen de ingevoerde gegevens verwijderd worden.

KalenderUw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in:
security code
Beveiligingscode (kleine letters):