Vanaf vrijdag 1 oktober staat de speelotheek in het kader van spelletjes! De hele maand kunnen klanten een extra spelletje lenen, zodat je thuis gezellige avonden samen kunt beleven. Spelletjes spelen is behalve super gezellig ook erg leerzaam. Je leert plannen en keuzes maken, op je beurt wachten en omgaan met verlies. En je leert elkaar weer een beetje beter kennen als strateeg, valsspeler, gezelligheidsmens of vul zelf maar in…

Deze maand willen we in het kader van de spelletjesmaand volop ruimte bieden voor het spelen van spelletjes. In de speelotheek staan spellen klaar die gespeeld mogen worden, zoals een grote 4-op-een-rij of spelletjes op de tafel. En tijdens speelgoed-service-uren kun je ook komen ganzenborden op het vloerkleed.

Tijdens de herfstvakantie (op dinsdag 26 t/m zaterdag 30 oktober) zijn er vrijwilligers beschikbaar om met de kinderen samen een spel komen spelen. Aanmelden is wel nodig, dat kan via de kalender op deze pagina. Even een ontspannen momentje voor papa of mama en een gezellig momentje voor de kids!

Veel speelplezier!!