Helaas is de bibliotheek, en daarmee ook de speelotheek, op last van de overheid opnieuw gesloten t/m woensdag 18 november. We verlengen automatisch alle materialen die in deze periode ingeleverd zouden moeten worden. Ook rekenen we geen te-laat boete tot een week na heropening van Rozet Bibliotheek Kronenburg.

Hoe gaat het daarna?

Wanneer de bibliotheek in winkelcentrum Kronenburg weer open is, kun je ook weer speelgoed lenen en inleveren. Mocht de bibliotheek langer dan twee weken gesloten blijven, dan starten we een speelgoed-afhaalpunt. Je kunt dan (net als voor de meivakantie) via onze website je speelgoedwensen doorgeven en dan maken wij een speelgoedpakket voor je klaar, dat je op afspraak kunt ophalen in Bibliotheek Kronenburg. Daar kun je ook het geleende speelgoed dat je nog thuis hebt, inleveren.

Wanneer moet ik het speelgoed inleveren?

Wil je weten op welke datum je je speelgoed weer moet inleveren? Dan kun je dat zelf opzoeken in MijnBibliotheek (inloggen met je pasnummer en wachtwoord).
Ben je ingelogd, klik dan aan de linkerkant op “Uitleningen en verlengen”. Je ziet dan rechts een lijst van alles wat je hebt geleend en wanneer het ingeleverd moet worden.

Kijk ook even onder Persoonlijke Gegevens – Bekijk of wijzig je gegevens. Controleer of je e-mailadres ingevuld is, want alleen dan krijg je een herinneringsmail wanneer je weer materialen moet inleveren. Ook kun je aanvinken dat je je leengeschiedenis wilt bijhouden, zodat je kunt terugzoeken welke artikelen je eerder had geleend.

Verdere vragen

Heb je verdere vragen over de corona-maatregelen in de speelotheek? Mail ons gerust. Je kunt ook bellen (zie het telefoonnummer in het colofon onderaan deze nieuwsbrief).