speelpunt afhaalpunt

Opnieuw zijn we een periode in gegaan van veel thuis zijn en weinig activiteiten buiten de deur. De bibliotheek / speelotheek zijn weliswaar gesloten voor klanten, maar er mag wel afgehaald worden. Rozet heeft hier al ervaring mee afgelopen maanden, meer hierover kun je lezen op: www.rozet.nl/afhaalbieb.
Wij hebben nu de mogelijkheid gekregen om hierin mee te doen, dus dat willen we graag doen! Wil je ook een verrassingspakket speelgoed bestellen? De werkwijze is als volgt:

1. Doe een aanvraag voor een speelgoedpakket (3 stuks) via dit aanmeldformulier

Vul in dit formulier je gegevens in en uit welke categorie├źn je speelgoed wil lenen. Heb je voorkeur voor een bepaald (soort) artikelen, dan kun je dat aangeven. We kunnen je niet garanderen dat dit beschikbaar is, maar dan zoeken we iets vergelijkbaars uit. Wil je weten welk speelgoed in welke categorie hoort? Of wat het artikelnummer van een bepaald speelgoed is? Kijk dan op de website, hier staat ons volledige assortiment per categorie.

2. Je verrassingspakket wordt klaar gemaakt

Na het verzenden van een formulier gaan medewerkers van het Speelpunt aan de slag om het pakket samen te stellen. Dit gebeurt tijdens de normale speelgoed-service-uren, dus houdt er rekening mee dat het een paar dagen kan duren voor je speelgoedpakket klaar staat. Wij zetten de speelgoedartikelen alvast op je pas en zetten jouw speelgoedpakket klaar bij de Afhaalbieb. Je krijgt dan een afhaalbericht per email, waarin staat wat je mee moet nemen om het speelgoedpakket af te halen.

3. Haal je pakket op bij de Afhaalbieb

Het speelgoed ophalen kan op een tijdstip dat je zelf uitkomt, maar wel binnen 4 dagen nadat je het afhaalbericht hebt gekregen. Je kunt het speelgoed afhalen bij de afhaaltafel bij de hoofdingang (boven) van Rozet Kronenburg. Op vertoon van je afhaalbericht en je lenerspas helpt een Rozet-medewerkers je verder.
Heb je leenspeelgoed wat je in wilt leveren? Dan kun je dit inleveren in de inleverbak bij de Afhaalbieb. Zij zorgen ervoor dat het speelgoed ingeleverd wordt bij de scanbalie. Daarna controleren Speelpunt-medewerkers het speelgoed.

Op deze wijze hebben we de mogelijkheid gekregen om jullie toch speelgoed aan te kunnen bieden voor deze kerstvakantie en de tijd dat de kinderen thuis zijn van school. Mochten er vragen zijn, schroom niet om ons te mailen op: .