Bij ons thuis…. spelen we spelletjes!
Het is volop feest deze maand. In de bieb met de kinderboekenweek en in de speelotheek met het lenen van een extra spelletje. De hele maand kun je dus 4 artikelen lenen (bij een groot abonnement 7 artikelen). En in de herfstvakantie kun je op verschillende dagen spelletjes spelen met onze vrijwilligers.

De spelletjes staan misschien wat verscholen achter de pilaar, maar zijn zeker een kijkje waard om iets geschikts tussen te vinden en uit te proberen. Vind je het lastig om nieuwe spellen te leren? Op youtube staan van heel veel spelletjes een filmpje met uitleg.

Gedurende de herfstvakantie zullen op verschillende dagen (maandag – donderdag) spelletjes gespeeld worden door vrijwilligers. Je kan gewoon aanschuiven, aanmelden is niet nodig. Terwijl je kind plezier heeft, heb jij wellicht een rustig moment om te snuffelen tussen de boeken of een kopje koffie te drinken in de koffiehoek.

Ook de bibliotheek zelf heeft verschillende activiteiten georganiseerd in deze maand. Bekijk de agenda van Rozet Kronenburg.